Starta och Driva en Framgångsrik Webshop

Välkommen till den e-handelns värld

Att starta en webshop är ett stort steg mot framgång i den digitala eran. Med över 20 års erfarenhet av e-handel, har vår webbyrå 01media i Roslagen / Stockholm expertisen du behöver för att skapa en webbutik som inte bara ser bra ut, utan som också konverterar besökare till kunder och effektiviserar ditt administrativa arbete.

Varför Välja 01Media för Din E-Handel?

Lokal Expertis med Global Räckvidd

Vi har hjälpt företag sedan slutet op 90 talet att blomstra i den digitala världen med skräddarsydda e-handelslösningar som passar just deras behov. Vår lokala närvaro i Roslagen och Stockholm ger oss en unik förståelse för den svenska marknaden, samtidigt som vi har kompetensen att ta din verksamhet till global nivå.

Mer än Bara En Webshop

En webshop handlar inte bara om estetik och programmering; det handlar om att skapa rätt funktioner som gör ditt arbete mer effektivt, uppdaterar dina produkter smidigt och optimerar din webbplats för sökmotorer. Med andra ord, vi ser till att din webshop arbetar för dig.

Första Steget till Din Webshop

Definiera Ditt Mål

Innan du börjar, definiera vad du vill uppnå med din webshop. Är det att maximera försäljning, bygga ett varumärke eller något annat? Vi hjälper dig att klargöra dina mål och strategi.

Val av Lämpliga Lösningar

Vilka funktioner och moduler passar bäst för Ert företags ehandel? Betalningsystem, orderhnatering, logistik, CRM, marknadsföring.. Vi diskuterar för- och nackdelar med olika lösningar och hittar de som bäst uppfyller Era affärsbehov.

Användarvänlig Design

Din webshop ska vara lätt och intuitiv för dina kunder att använda. Vi fokuserar på användarupplevelse och design för att säkerställa att dina kunder stannar längre på din sida och gärna kommer tillbaka.

Bygga Din Webshop

Skräddarsydda Lösningar

Varje företag är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags behov, inom Er budget. Oavsett om det gäller några få eller 10-tusentals produkter, betalningsalternativ eller internationell verksamhet, så har vi lösningen för Er.

Effektiva Administrationsverktyg

Vi implementerar verktyg som gör det lätt för dig att uppdatera produkter, hantera lager och följa upp beställningar. En effektiv webshop är en som är enkel och snabb att administrera.

Marknadsföring för Din E-Handel

Bl.a. är sökmotoroptimeringen kritisk för att människor ska hitta din webbutik. Vi optimerar din webshop och hjälper dig att lyckas bäst med både SEO och annan marknadsföring som säkerställer att din butik syns på sökmotorer, sociala medier och på webben.